Price


Socialize 1
De prijs voor de aanschaf van een Australian Labradoodle is bij ons niet zomaar uit de lucht komen vallen. Er is sprake van een grote vraag en dit heeft een opdrijvend effect in de markt ten aanzien van de verkoopprijzen die gevraagd worden voor een Australian Labradoodle. Wij spannen ons tot het uiterste in om onze verkoopprijs zo scherp mogelijk te houden, en wij doen dit met name door onze kosten zo laag mogelijk te houden. Het opdrijvende effect heeft uiteraard ook zijn weerslag op onze inkoopkosten. Denk hierbij aan dierenartsen, inentingen, keuringen, verplichte lidmaatschappen, arbeidsloon, etcetera.

Het is onze bedrijfsdoelstelling om het ras Australian Labradoodle zo goed en gezond als mogelijk te fokken en het ras gezond en zuiver te houden. Wij fokken alleen met goedgekeurde honden en wij zijn aangesloten bij ALAEU en WALA, en volgen de door hen ontwikkelde en opgelegde regelgeving. Wij realiseren ons dat dit soort doelstellingen en regelgeving een opdrijvend effect heeft op onze inkoopprijzen. Maar wij zijn er van overtuigd dat dit voor ons de juiste weg is om te bewandelen. Wij zorgen ook voor ruim voldoende diversiteit in de bloedlijnen van de honden waar wij mee werken. Op die manier voorkomen wij zo goed als mogelijk ongewenste ziektes en erfelijke aandoeningen.

Er is, ten aanzien van de marktvraag, veel sprake van zeer specifieke voorkeuren voor kleur, maat, vachtsoort en levertijden. Een Australian Labradoodle is een natuurlijk product en we hebben maar beperkt invloed op een aantal van deze factoren. Wij maken nadrukkelijk geen onderscheid voor wat betreft tussen kleur, maat of vacht. Dit komt dan in onze prijsstelling ook tot uitdrukking. Een rode Australian Labradoodle heeft bij ons dan ook dezelfde prijs als een witte of gevlekte. Wat wij veel belangrijker vinden is het karakter van de hond en hier besteden wij dan ook heel veel aandacht aan. Dit maakt het ons mogelijk om een zo goed mogelijke match te vinden tussen onze pups en hun toekomstige baasjes.

De prijs voor een Puppie is bij ons €2.500,00 inclusief btw.

Op basis van onze ervaringen zijn wij genoodzaakt gebleken om GEEN restitutie van de Administratie kosten te doen. Dit geldt zowel voor het vrijwilling afzien van een gedane inschrijving, of indien de hond wordt gecastreerd of gesteriliseerd. Deze melding doen wij hier om eventuele misverstanden te voorkomen en omdat hier soms verwarring over (b)lijkt te zijn.