Website links


Hier staan de sites die ik absoluut de moeite waard vind om te benoemen.

Stressless Dogs
Stresslessdogs.nl
Een echte online Stressless Puppycursus
Vachtverzorgin Doodles
Waterblazers.nl
Een stralende vacht voor elke hond!
Doodle Essentials
Doodles only
Welkom op Doodle-essentials.nl de webshop speciaal voor Doodles! Tegenwoordig valt er heel veel online te kopen voor je hond, maar welke benodigdheden moet je nu echt hebben voor jouw Doodle, en welke producten heb je nu echt nodig bij aanschaf van een Doodle pup?
Doodle Hair Do
Doodle Hair Do
Wil je graag je hond zelf leren trimmen maar zie je het niet zitten ergens heen te moeten rijden of heb je geen rijbewijs, dan is dit een goede oplossing . Deze trimster komt bij je thuis en leert je precies wat je moet doen om zelf je hond zijn vacht goed te onderhouden. Ze is bekend met Australische Labradoodle, en er mee opgegroeid als dochter van Nanja en Hans de Koning van Dog’s Paradise
Sweet Lake Doodles
Sweet Lake Doodles
De site van superlieve mensen met hart op de juiste plek. Ook zij fokken met de doodles net als ik gewoon in huis tussen alle dagelijkse dingen. We hebben samen lief en leed al gedeeld.
Pinelodge labradoodles
Pinelodge labradoodles
Pinelodge labradoodles een Amerikaans gezin dat al lange tijd de ALD fokt met passie en ervaring. Verschillende van onze honden komen bij hun vandaan.
Doodle Shop
Be Doodle Shop
Super lieve en gepassioneerde mensen , tevens fokker en hart van de alcn, lijkt wel alsof ze 30 uren in een dag hebben ( zou niet verkeerd zijn) ze verkopen ook de belangrijke spullen voor de onderhoud van je doodle en hebben ook super leuke gadget's. Denken graag met je mee als je even er niet uitkomt.
Trimsalon La Bohemen
Trimsalon La Bohemen
Een topper van een trimster die alle rassen kan trimmen maar toch alleen de Doodles doet en diverse waterhonden.
Coya
Trimsalon Coya
Een gastgezin van superlieve Colby die de kneepjes van het vak heeft geleerd heeft nu haar eigen trimsalon Doodle-trimsalon Coya. Gespecialiseerd in het trimmen van Australische Labradoodles en Goldendoodles. Email: coyatrimsalon@gmail.com
Coya Webshop
Coya Webshop
De webshop voor alle soorten honden en katten en leuke hebbedingetjes die gepersonaliseerd kunnen worden. Absoluut een kijkje waard.
Blueberry Cottage
Blueberry Cottage
Fokker van Colby, super fijne fokster met prachtige honden in de USA.