Planning


Je kunt je momenteel op één van onderstaande aankomende nestjes inschrijven!Hartjes
Jessy
Ouders: Jessy x Bodhi
Dekking: 11 mei 24
Gepland: 13 jul. 24
Geboren: 12 jul. 24
Dag van ophalen: 8 sep. 24
Kleur: Abricot rood evt parti
Vacht: Wave
Maat: Mini
Inschrijven

5 pups rood abricot en gevlekte 3 dames en 2 heren
Bodhi/Jessy
Bodhi
Hartjes
Jolie
Ouders: Jolie x Rosso
Dekking: 12 mei 24
Gepland: 14 jul. 24
Geboren: 11 jul. 24
Dag van ophalen: 6 sep. 24
Kleur: Rood abricot
Vacht: Wave en curly fleece
Maat: Medium klein
Inschrijven

Deze pups liggen in het gastgezin in Obdam. 3 heren en 3 dames Abricot en rood
Rosso/Jolie
Rosso
Hartjes
Elza
Ouders: Elza x Eddie
Dekking: 13 mei 24
Gepland: 15 jul. 24
Geboren: 11 jul. 24
Dag van ophalen: 7 sep. 24
Kleur: Bruin , phantom, sable evt parti
Vacht: Wave fleece
Maat: Mini groot
Inschrijven

Veel dames 5 bruin met wit parti incl phantom 2 bruin phantom
Eddie/Elza
Eddie


Logo Zaansedoodles

De mogelijkheid tot inschrijven gaat per nestje open. Het is voor ons ondoenlijk om de gehele lijst met geïnteresseerden persoonlijk te emailen of te bellen over de stand van zaken.

Als er een dekking is geweest en de moeder is bevallen dan gaat de inschrijflijst open, je kunt dan ook gelijk zien welke kleuren er zijn en ook wanneer de pup naar huis komt. Voorheen hadden we 1 algemene lijst voor alle nestjes wat nogal eens voor vervelende situaties zorgde.

Het blijft de natuur en ik kan nooit voorspellen wanneer de dames loops worden, dat kan ook veel later of eerder dan gepland.

De moeders krijgen bij ons niet eerder dan 20 maanden leeftijd hun eerste nestje het kan wel altjd later wezen. We hebben gemerkt dat dit voor de moeders in spe beter is. Ook krijgen ze bij ons maximaal 1x per jaar een nestje. We streven er naar om tussen nest 2 en 3 een extra periode in te plannen voor het herstel van het lichaam. Maar ook om de gastgezinnen dan even in een periode iets meer rust te geven.

Hoe meer wensen in kleur/vachtsoort/maat of geslacht hoe langer de tijd van wachten kan wezen. Immers, we kunnen deze honden niet in de garage in elkaar plakken. Heb je geen voorkeur of wensen lijstje dan kan je vaak sneller aan de beurt zijn. Bedenk dat 80% van Nederland een rode teef wil dus als dat die combinaties snel vol zijn.

We selecteren de ouders op gezondheid en karakter en niet op "de looks". Daarnaast fokken we addison en epilepsie ontwijkend wat inhoud dat we aan alle kanten zorgen dat er zo min mogelijk kans bestaat op nakomelingen met addison. En zeg nu zelf, niemand heeft er iets aan om de mooiste hond te hebben die iedereen aanvalt tgv een rot karakter of mega veel pijn heeft door bv zware hd.

Je kunt bij ons niet vooraf een geslacht of kleur selecteren. Je zal dan het geslacht en de kleur moeten accepteren die door ons beschikbaar wordt gesteld. Als je een bepaalde kleur echt niet wil schrijf je dan ook niet in op een nestje waar die kleur ook in aanwezig is.

Onze planning voor toekomstige nestjes staat hieronder.
Het werkt heel simpel.


Combinaties:

Wij houden ons als fokker altijd het recht voor om een combinatie te veranderen. Ook al is er een bepaalde combi gepland, er kunnen altijd factoren zijn waardoor wij besluiten om voor een ander ouderpaar te kiezen. Dat is het recht van elke fokker.

Tevens heb ik zelf altijd eerste keuze om 1 of meerdere pups aan te houden voor een fok programma. Dit geldt zowel voor ons eigen fok programma of die bij een collega fokker. Dit wordt op tijd gemeld en heeft geen effect op de wachtlijst want die is reeds van te voren vastgesteld.

Levering buiten Nederland:

Wij zijn gehouden aan de in Nederland geldende Rabiës wetgeving. Dit betekent dat wij de pups langere tijd moeten aanhouden alvorens ze buiten Nederland geleverd kunnen worden. Mede daardoor kunnen wij slechts beperkt voldoen aan de vraag vanuit het buitenland. De pups moeten immmers tijdelijk van onderdak en verzorging worden voorzien. Wij zijn daardoor ook genoodzaakt om hiervoor extra kosten in rekening te brengen.